Profil af Midtjysk Geoteknik

Midtjysk Geoteknik ApS er et specialfirma indenfor geoteknik.
Vores kompetencer spænder vidt lige fra nedsivnings- og laboratorieforsøg til kvalitetskontroller af alle former for friktions- og kohæsionsmaterialer. Til sammen besidder vi mere end 30 års erfaring på området, og en bred faglig viden på højt niveau, som vi er klar til at stille til rådighed for dig.

Vores mål og ønske er, altid at gøre vores yderste for at give den bedste rådgivning og service, så du som kunde kan være tilfreds, og komme hurtigt og sikkert videre mod målet. Dette opnår vi blandt andet ved vores store personlige engagement, dialog og samarbejde.
Ved miljøopgaver, har vi indgået en samarbejdsaftale med et firma med speciale i miljøteknisk rådgivning, som gør at vi kan være behjælpelige, også her!
Alt dette, og meget mere får du hos Midtjysk Geoteknik ApS, og det til markedets nok laveste priser!

Skulle du mod forventning søge noget, som du ikke lige finder her på hjemmesiden, så kontakt Midtjysk Geoteknik – kan vi ikke selv løse opgaven, så kan vi helt sikkert hjælpe dig hurtigt videre.

Midtjysk Geoteknik ApS er etableret i 2012. Vi hilser alle nye kunder og arbejdsopgaver velkomne, og vi er friske og klar til at tage fat på fremtiden!